Goga Sekulić  napokon progovorila o trudnoći
Goga Sekulić

Nije htjela da skriva radosnu vijest

Goga Sekulić napokon progovorila o trudnoći

Prvi put nakon što je prije osam nedjelja saznala da je u drugom stanju, pjevačica govori o trenutku kada se suočila s radosnom viješću i opisuje kako ju je podijelila s dečkom Urošom.

Čim je saznala da je u drugom stanju, pjevačica Goga Sekulić (41) nije željela da skriva radosnu vijest, već ju je podijelila s najmilijima.

"Trudnoću sam priželjkivala, ali sam ipak ostala u nekoj vrsti nevjerice kada mi je ljekar saopštio da sam u drugom stanju. Bila sam zaista pozitivno iznenađena. Osjetila sam pomiješane emocije, od sreće do uzbuđenja i zbunjenosti da ću postati majka.", kazala je Goga za "Glossy magazin".

Goga je otkrila i da je imala predosjećaj da se nešto dešava.

"Pošto izuzetno vodim računa o svom zdravlju, bila sam zbunjena zbog čega se osjećam neobično. Imala sam neki predosjećaj da se dešava nešto čudno sa mnom, pa sam odlučila da se obratim ljekaru i ubrzo sam saznala najdivnije vijesti", kazala je.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.