OVO je najveći bjuti trend
Ilustracija

Zaboravite na simetriju obrva

OVO je najveći bjuti trend

Isticanje obrva kao detalja na licu, trenutno je možda i jedan od najvećih bjuti trendova.

Međutim, stručnjaci dobro znaju zašto je važno da ipak odustanete od savršenstva.

Poznato je da su obrve najveći ukras lica i zbog toga žene (a u posljednje vrijeme i muškarci)posvećuju mnogo vremena njihovom uređivanju.

Kozmetičari u šali uvijek govore kako bi obrve trebalo da budu sestre, ali ne mogu biti bliznakinje. Većina žena ipak bi voljela da posjeduje potpuno identične obrve i zbog toga se trude što pravilnije ih očupati i iscrtati.

Pravilnim čupanjem obrva i njihovim održavanjem postići ćete sklad na svom licu, ali svojoj pinceti dajte malo odmora.

Prvo pravilo čupanja dobrog čupanja kaže da se ne zamarate nedostižnom simetrijom jer su upravo mala nesavršenstva ono što daje karakter našem fizičkom izgledu i čini ga jedinstvenim i privlačnim na onaj specifičan način.

Alo.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.