Uskoro prvo istopolno vjenčanje u kraljevskoj porodici (FOTO)
Foto: Tviter

Svadba krajem ljeta

Uskoro prvo istopolno vjenčanje u kraljevskoj porodici (FOTO)

Nakon vjenčanja Megan Markl i princa Harija, uskoro će se održati veliko vjenčanje princeze Euhenije i Džeka Bruksbanka. A osim njih, lord Ivar Mountbaten, rođak kraljice Elizabete, na vječnu ljubav će se zavjetovati Džejmsu Kojelu, što će biti prvo istopolno vjenčanje u britanskoj kraljevskoj porodici.

Iako još nijesu željeli da otkriju tačan datum vjenčanja, Ivar i Džejms su potvrdili britanskim medijima da će velika svadba biti organizovana krajem ljeta. 

Rođak kraljice Elizabete Ivar Mountbaten izabrao je da ga do oltara otprati bivša supruga Peni, sa kojom je bio u braku 16 godina i sa kojom ima tri ćerke. 

 

A post shared by Ivar (@ivar_mountbatten) on

"Zaista sam želio ovo da uradim, naročito zbog Džejmsa, koji još nije bio u braku. Meni brak nije važan jer sam već bio u jednom u kojem sam dobio predivne ćerke, a na ovom braku insistiram jer mislim da je to Džejmsu mnogo važno. On nije imao stabilan život poput mene i zbog toga to želim da mu pružim", kazao je mladoženja. 

Svoje zavjete će jedno drugom dati u kapeli na privatnom imanju u Devonu, a mediji pišu da su Ivorove ćerke veoma radosne zbog vjenčanja svog tate, prenosi B92.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.