Kim Džong Un stigao u Kinu, slijede razgovori o nuklearnom programu
Kim Džong Un i Si Điping sa prethodnog susreta

Treča posjeta ove godine

Kim Džong Un stigao u Kinu, slijede razgovori o nuklearnom programu

Sjevernokorejski lider Kim Džong Un doputovao je danas u dvodnevnu posjetu Kini, gdje će, kako se pretposatavlja, sa kineskim državnim vrhom razgovarati o narednim koracima nakon prošlonedeljnog samita sa američkim predsjednikom Donaldom Trampom.

Na aerodromu u Pekingu prisutan je bio veliki broj pripadnika policije i vojne policije koji su sprječavali novinare da snimaju, a bio je prisutan i veliki broj vozila dok su prilazi Velikoj narodnoj Skupštini, bili zatvoreni, prenosi AP.

Agencija Rojters ističe, to je treći put ove godine da Kim posjećuje Kinu.

Kako se navodi, zatvoreni su bili i prilazi hotelu u kome je Kim do sada odsjedao.

Za sada ni Kina ni Sjeverna Koreja nisu zvanično potvrdile ovu posjetu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.