EPCG i KSCG produžili saradnju

EPCG i KSCG produžili saradnju

Košarkaški savez Crne Gore i Elektroprivreda potpisali su novi sponzorski ugovor vrijedan 100 hiljada eura.

Na presu je saopšteno je da njihova uspješna saradnja traje već punih sedam godina.

Ugovor o sponzorstvu potpusali su rukovodilac sektora za korporativne komunikacije, Rajko Šebeki generalni sekretar Košarkaškog saveza, Petar Popović.

Šebek je kazao da Elektroprivreda kroz svoje sponzorske strategije podržava nacionalne sportske saveze.

"Ovo je sedma godina da Elektroprivreda bude jedan od glavnih sponzora Košarkaškog saveza i da doprinosi razvoju košarke u Crnoj Gori. Rezultati nacionalnih selekcija zavrjeđuju pažnju da nastavimo saradnju i sedmi put potpisali smo ugovor", kazao je Šebek.

Popović je podsjetio da je Elektroprivreda od prvog dana uz Košarkaški savez.

"Zadovoljstvo nam je da sarađujemo sa Elekroprivredom. Od prvog dana je uz nas i doprinijela je u ostvarivanju rezultata", poentirao je Popović.

Šebek je u ime EPCG košarkašima poželio uspješnu igru u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Crnogorski košarkaši 28. juna igraće protiv Bjelorusije u Nikšiću, dok će 1. jula u Ljubljani gostovati Sloveniji.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.