Džoni Dep se povlači iz javnosti, fanovi zatečeni
Džoni Dep

Pojavljivaće se samo na već zakazanim koncertima

Džoni Dep se povlači iz javnosti, fanovi zatečeni

Holivudski glumac Džoni Dep donio je odluku da se na neko vrijeme povuče iz javnosti, što je ostavilo u čudu njegove fanove širom svijeta.

Holivudskog zavodnika paparaci su nedavno uslikali u ne tako zavidnom izdanju, mršavog i blijedog, nakon čega su najprije počele da kruže glasine da je bolestan.

Međutim, njegov predstavnik za odnose s javnošću demantovao je ove navode i poručio da se Džoni osjeća odlično, prenosi Kurir.

Ipak, i pored toga on je donio odluku da se povuče iz javnosti na neko vrijeme, prenose strani mediji.

Slavni glumac će se pojavljivati samo na unaprijed zakazanim koncertima svog benda i na snimanjima, što je potvrđeno i saopšteno iz njegove PR službe.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.