Puklo prijateljstvo: Karleuša poslije ove psovke, završilla sa Lukasom
Aca Lukas i Jelena Karleuša

Ne želi više ništa sa njim

Puklo prijateljstvo: Karleuša poslije ove psovke, završilla sa Lukasom

Jedan konflikt je prekinuo prijateljstvo između Jelene Karleuše i Aca Lukasa. Ova informacija je sve iznenadila, a gotovo svi mediji bruje o tome.

Pjevačica je sasvim iskreno i bez ustručavanja potvrdila ove navode:

"Desila se jedna jako tužna stvar kada je riječ o njemu, to je da je definitivno, poslije ovoliko godina, izgubio mnogo, a to mnogo se zove jedini pravi, iskren prijatelj na estradi, a to sam ja... Nažalost", kazala je Karleuša.

Prije godinu dana Jelena i Aca su snimili duet "Bankina", koji je sve oduševio, a sada JK tvrdi da isti više nikada neće izvesti zajedno, prenosi Espreso.

"Ne, ne... Mislim da preko nekih stvari se zaista ne može preći, kada mi neko vrijeđa bolesnu majku iz čista mira, to se ne oprašta... Žao mi je što se ovo desilo. On vjerovatno zna svoje razloge i ja ih znam, svi ih znaju. Neka mu je sa srećom", izjavila je Karleuša u poznatoj TV emisiji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.