Mesi danas debituje na Svjetskom prvenstvu, pogledajte spektakularan performans navijača Islanda (VIDEO)
Foto:Reuters

Utakmica Argentina-Island

Mesi danas debituje na Svjetskom prvenstvu, pogledajte spektakularan performans navijača Islanda (VIDEO)

Na Spartak Areni u Moskvi danas je na rasporedu prva utamica iz grupe "D", u kojoj će snage odmjeriti selekcije Argentine i Islanda, trećeg dana Svjetskog prvensvta u Rusiji. Veliki broj navijača pristiže u Spartak Areni, stadiona kapaciteta 42.000 posjetilaca.

Fudbalska groznica ovih dana vlada cijelom Rusijom, a posebna atmosfera prisutna je danas pred Spartak Arenom u Moskvi. Brojni navijači sa istaknutim rekvizitama ulaze na stadion kako bi podržali svoj tim.

2018061623094104234726342WebFoto:Anadolija

Ljubitelji fudbala, ne samo na stadionu, već i širom svijeta ispred malih ekrana željno iščekuju početak današnje utakmice, prvenstveno zbog činjenice što će na teren istrčati popularni Lionel Mesi.

2018061623094104234726341Web

Foto:Anadolija

Naravno, interesantno će biti vidjeti šta Island može učiniti protiv favorizovane Argentine, prenosi Anadolija.

Spektakularan performans izveli su pred utakmicu navijači Islanda i još jednom oduševili svijet.

U okvriu trećeg dana Mundijala danas je Francuska savladala Australiju rezultatom 2:1, a danas su na rasporedu i susreti između Perua i Danske, te Hrvatske i Nigerije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.