Najljepša Crnogorka za Kodex: Iskrenost i pozitivnu energiju nosim u Kinu
Natalija popravlja formu, foto:Kodex

Natalija se aktivno priprema za izbor za Mis svijeta

Najljepša Crnogorka za Kodex: Iskrenost i pozitivnu energiju nosim u Kinu

Najljepša Crnogorka, 17-godišnja Natalija Gluščević vrijedno se priprema za takmičenje Mis svijeta koje će se održati krajem godine u Kini.

Plasman na svjetsku smotru ljepote Natalija je obezbijedila pobjedom na izboru za Mis Crne Gore održanom u Herceg Novom.

Titulu najljepše osvojila  je u konkurenciji  od 13 djevojaka.  Kako kaže za portal Kodex, sama se prijavila na takmičenje u zadnjem momentu. Pobjedom joj se, dodaje, ostvario njen san ali i svake djevojke. Dijeli predivno iskustvo sa ovog takmičenja i kaže da su među učesnicama vladali prijateljski odnosi bez trunke sujete.

354296632093018627436182428142874303922176n

Natalija Gluščević, foto:Privatna arhiva

 

Ističe da čestitke i riječi podrške nakon trijumfa stižu sa svih strana. Ipak, porodica joj je najveći oslonac.

“Porodica mi je najveća podrška. Ponosna sam i mnogo mi je lakše što u svakom trenutku mogu da računam na njih”, kaže Bjelopoljka za Kodex.

Natalija će Crnu Goru predstavljati na takmičenju Mis Svijeta 8. decembra 2018. godine u kineskom gradu Sanji.

Kao svoje vrline ističe optimizam i komunikativnost.

“Iskrenost, pozitivnost, druželjubivost. To smatram nekim svojim vrlinama kojim ću se i predstaviti u Kini kao ambasadorka ljepote svoje zemlje”, kaže Natalija.

3530230720930188574361598352323536462807040n

Foto:Privatna arhiva

 

Mlada ljepotica u susret važnom svjetskom takmičenju vrijedno se priprema i fizički i intelektualno.

“Svakodnevno treniram jer želim da unaprijedim svoju fizičku spremnost. Osim toga, pohađam časove engleskog jezika, koji govorima, ali želim da usavršim svoje znanje”, priča Natalija za naš portal.

Ono što smo mi prepoznali prilikom susretom sa najljepšom Crnogorkom kao njene vrline osim prelijepe priordne spoljašnosti su i skromnost , širok iskren osmjeh, predusretljivost i dobru namjeru koja sija iz plavetnila očiju zgodne Bjelopoljke.

Pozitiva koja se osjeti u svakoj njenoj riječi će vjerujemo biti prepoznata i u Kini, jer potvrđeno je da lijepa riječ i gvozdena vrata otvara, pa vjerujemo da će i mladoj Nataliji otvoriti kapiju svjetske slave.

Ona sama kaže da joj je ambicija da se na svjetskom izboru za Mis predstavi u najboljem izdanju.

3535504420930189741028142934245768850046976n

Foto:Privatna arhiva

 

Prioritet joj je da nastavi svoje obrazovanje.

Natalija je učenica trećeg razreda Srednje Elektrotehničke škole u Bijelom Polju. Kao misica Crne Gore dobila je i stipendiju Univerziteta Donja Gorica. Nakon sredjnje škole tu će nastaviti svoje obrazovanje i izučavati jezike. U slobodno vrijeme voli da čita a svim mladim djevojkama poručuje da vjeruju u svoje snove i da rade na sebi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.