Saslušan Vujović(21) zbog planiranja ubistava policajaca
Ilustracija

Anagažovan za više likvidacija

Saslušan Vujović(21) zbog planiranja ubistava policajaca

Jedan od osumnjičenih članova kriminalne organizacije koja je planirala više likvidacija, Dejan Vujović (21) iz Nikšića, saslušan je juče pred specijalnim tužiocem, saznaje Pobjeda.

Kako je Pobjedi nezvanično saopšteno iz više izvora bliskih istrazi, ovo je već četvrti put za dvije sedmice kako Vujovića saslušava specijalni tužilac na okolnosti djelovanja kriminalne organizacije koja je, kako sumnjaju istražitelji, napravila duži spisak za odstrijel.

Tužioca je zanimalo kako se dvadesetjednogodišnji Nikšićanin našao u grupi kojoj se na teret stavljaju najteža krivična djela.

On je uhapšen prije dvije sedmice, kada su istražitelji prikupili dokaze da je angažovan za više likvidacija.

Na istražiteljima je zadatak da operativne informacije potkrijepe dokazima i utvrde ko su sve članovi ove grupe koja je plaćena za ubistva. Takođe, prikupljaju se dokazi ko je organizator i naručilac planiranih ubistava.

Za sada kao članovi su označeni Vujović, Zlatko Matanović iz Skadra, Stefan Perović iz Nikšića (19), koji su bili “zaduženi“ za četiri ubistva, od kojih su tri policijska službenika.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.