Marković čestitao Ramazanski bajram: CG jedinstven primjer u Evropi odgovornog odnosa manjinskih naroda
Foto: Gov.me

Marković čestitao Ramazanski bajram: CG jedinstven primjer u Evropi odgovornog odnosa manjinskih naroda

Premijer Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime poglavaru Islamske zajednice u Crnoj Gori, reisu Rifatu ef. Fejziću i građanima islamske vjeroispovijesti Ramazanski bajram.

"Crna Gora svoju civilizacijsku perspektivu već odavno izgrađuje na afirmaciji multinacionalne i multivjerske harmonije kao jedne od temeljnih vrijednosti crnogorskog društva. Upravo iz tog razloga naša zemlja jeste jedinstven primjer, ne samo u našem regionu već i u Evropi, gdje manjinski narodi imaju tako odgovoran odnos prema Državi“, navodi se u čestitki.

Predsjednik Marković izražava uvjerenje da bajramska atmosfera toplinom i svjetlošću dodatno osnažuje spremnost da misli i djela budu posvećena ukupnom dobru i uzvišenim vrijednostima ovog velikog praznika.

"U želji da predstojeće blage dane provedete u krugu porodice, prijatelja i komšija, ispunjeni osjećajem poštovanja, praštanja i uzajamne povezanosti, čestitam Ramazanski bajram“, stoji u čestitki predsjednika Vlade Duška Markovića upućenoj poglavaru Islamske zajednice u Crnoj Gori, reisu Rifatu ef. Fejziću i građanima islamske vjeroispovijesti.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.