Nijeste jedno za drugo: Koji horoskopski znak će ti slomiti srce?
Foto: Ilustracija

Bili bi veoma skloni svađama

Nijeste jedno za drugo: Koji horoskopski znak će ti slomiti srce?

Možda i ne čitaš i ne pratiš često horoskop, ali priznaj – sigurno si nekad pročitala svoj (ili nečiji) horoskop i pomislila: „To je tačno tako!“ Ako malo proučiš svoj horoskopski znak, a posebno koliko je kompatibilan s drugim znakovima, vidjećeš da neki znakovi odgovaraju jedni drugima bolje od nekih drugih.

Evo koji muškarci, odnosno horoskopski znakovi vam najmanje odgovaraju za ljubavnu vezu:

Ovan 

Jako si ambiciozna i bez velikog napora uspijeva ti sve što si poželiš. Muškarac rođen u znaku Blizanaca i njegova (po tebi) besmislena razmišljanja učiniće te ekstremno nesrećnom i skrenuće te sa zacrtanog puta uspjeha. 

Bik 

Pouzdana, puna povjerenja i s velikom naklonošću prema duhovnosti, ne možeš nikako razumjeti strogo racionalne tipove poput Jaraca. Kao par imali biste hiljade i hiljade razmimoilaženja. 

Blizanci

Ti si živahna, komunikativna i ponekad hirovita. U vezi s introvertiranom i pasivnom Ribom jako bi se teško snašla. 

Rak

Ljubazna, saosjećajna i romantična duša poput tebe teško bi izdržala dugo vremena u vezi sa žestokim i temperamentnim Škorpijom. 

Lav

Kao samosvjesna Lavica željna pažnje ne podnosiš da ti netko ukrade šou. S muškarcem rođenim u znaku Lava stalno ćeš se boriti za mjesto pod reflektorima. 

parljubavsvadjaa

ilustracija

Djevica 

Stalno si totalno organizovana, vrlo uredna, ali i u laganom stresu. Kad ti neko predbaci tvoje slabosti – kao što bi to učinio muškarac rođen u znaku Djevice – reaguješ ljutito. A to nije dobar temelj za srećnu vezu. 

Vaga

Ni jedan horoskopski znak ne voli toliko pravdu i poštenje. Kad napraviš grešku, obećavaš da ćeš je popraviti. A to je totalno suprotno od muškaraca rođenih u znaku Ovna. To je tek jedan od razloga zašto se ova dva znaka baš previše ne podnose. 

Škorpija

Sanjari poput Vodolija izluđuju temperamentne Škorpije koji vrlo čvrsto s obje noge stoje na zemlji. Potencijalna veza bila bi prožeta svađom i stalnim neslaganjem. 

Strijelac 

Žene rođene u znaku Strijelca živahne su i željne avanture. Zato nije čudno da ne podnose dosadu i konstantan red. Ti želiš osvojiti svijet, a tvoj direktan način komunikacije nikako ne odgovara preosjećajnom Raku. U vezi s tobom bi muškarac rođen u znaku Raka stalno bio uvrijeđen – a ti bi se osjećala ograničeno.

Jarac 

Kao žena rođena u znaku Jarca poštuješ i vrlo ozbiljno shvaćaš svoje obaveze te si jako odgovorna osoba. S nesigurnim i nepouzdanim muškarcem rođenim u znaku Vage teško bi pronašla zajednički jezik. 

Vodolija

Bikovi – koji uvijek poštuju sva pravila i imaju strogo organiziran život – jako idu na živce zanesenim Vodolijama kad su u vezi. 

Ribe

Kreativna si, osjećajna i promišljena, pa zato i nije čudno da te jako živciraju muškarci rođeni u znaku Strijelca – glasni i uvijek željni pažnje. Strijelci nikako nijesu dobar odabir za tvoju harmoničnu ljubavnu vezu. 

Izvor: 24 sata

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.