Poziv za Ruskinje da ne stupaju u seksualne odnose sa stranim navijačima
Foto: Ilustracija

Predsjednica odbora ruske Dume za pitanje porodice apeluje

Poziv za Ruskinje da ne stupaju u seksualne odnose sa stranim navijačima

Predsjednica odbora ruske Dume za pitanje porodice pozvala Ruskinje da tokom svjetskog prvenstva u fudbalu ne stupaju u seksualne odnose sa stranim navijačima.

Prema riječima Tamare Pletnove, takvo ponašanje Ruskinja stvorilo bi mnogo problema, poput toga da se rađaju djeca u porodici s jednim roditeljem ili se dešava da djeca budu odvedena od strane očeva.

"Čak i ako se dese brakovi nakon takvih situacija, djevojke ne umiju iz njih da se izvuku. Onda, dolaziće u moju komisiju, plaču, oduzeto im je dijete i tako dalje”, kazala je Pletnova i podsjetila šta se dogodilo nakon olimpijskih igara održanih u Moskvi 1980. "Porastao je broj samohranih majki i to drastično", istakla je ona. 

"Ta djeca su kasnije patila i patila. A još ako je u pitanju otac druge rase… Trebalo bi da rađamo našu djecu. Nisam nacionalista, ali ipak... Znam da i djeca pate, a onda ih očevi napuste i to je sve. Ostaju ovde sa majkom", izjavila je Pletnova za Radio “Govorit Moskva". 

Podsjećanja radi, Svjetsko prvenstvo u fudbalu počelo je upravo danas, a trajaće do 15. jula. Održavaće se u 11 gradova Rusije: Moskvi, Sankt Peterburgu, Kazanu, Sočiju, Nižnjem Novgorodu, Samaru, Kaliningradu, Jekaterinburgu, Saransku, Volgogradu i Rostovu na Donu, prenosi B92. 

Očekuje se da će u prijestonici šampionata doći do milion obožavaoca najvažnije sporedne stvari na svijetu, a na sajtu FIFA prodato je više od dva miliona i četiri hiljade ulaznica. 

Među stranim navijačima, Amerikanci su najaktivniji, a tu su svakako i fanovi iz Brazila, Kolumbije i Njemačke.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.