Godinu dana nakon što je muža proglasila mrtvim on došao kući
Ilustracija

Godinu dana nakon što je muža proglasila mrtvim on došao kući

Jedna Japanka je nekog davljenika identifikovala kao svog nestalog muža, ali joj je muž sada, godinu dana kasnije, živ i zdrav došao kući.

Tokijska policija je danas saopštila da je tijelo nađeno juna 2017. godine u jednoj rijeci bio neki drugi nestali čovjek,prenosi Beta.

To tijelo je posle "pozitivne" identifikacije žene i dva rođaka predato njihovoj porodici, a da je to bila greška ispostavilo se ovih dana kada je žena obavijestila policiju da se njen nestali muž ipak vratio kući.

Policija nije saopštila gdje je on bio čitavu godinu i šta je radio.

Pepeo u međuvremenu kremiranog tijela davljenika biće dat njegovoj porodici.

Policija se izvinila zbog greške i obećala preduzimanje mjera da se to ne bi ponovo dogodilo.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.