Policija identifikovala tijelo koje je pronađeno iznad Lepetana

Policija identifikovala tijelo koje je pronađeno iznad Lepetana

Uprava policije potvrdila je nakon dužeg vremena i nakon vještačenja DNK analiza rodbine, da ljudski ostaci muškarca koji je pronađen 10. marta u nepristupačnom dijelu Vrmca iznad Lepetana, pripadaju Tivćaninu Krstu Mariniću (38).

Ljudske ostatke pronašao je sugrađanin, a obdukcija je obavljena u Kliničkom centru Crne Gore. Prema prvobitnim informacijama istražitelji su posumnjali da je u pitanju Tivćanin Krsto Marinić (38) koji je nestao 2. oktobra prošle godine, ali nije bilo isključeno ni da je francuski planinar Robert Janot (62) koji je 5.avgusta 2016. godine na brdu Vrmac nestao je i za kim su više dana bezuspješno tragalo.

O svemu je obaviještena rodbina koja će preuzeti posmrtne ostatke.

Radio Tivat

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.