Pokušaj da naprave selfi ih odvukao u smrt
Foto: Tviter

Pali sa visine od oko 30 metara

Pokušaj da naprave selfi ih odvukao u smrt

Dvoje britanskih turista i jedan Australijanac pronađeni su mrtvi na plaži u Ericeiri blizu Lisabona, a policija pretpostavlja da su gosti iz UK poginuli tokom pokušaja da snime selfi.

Policija je saopštila da su poginula dva državljana Velike Britanije i jedan Australijanac. Na plaži u Ericeiri komunalni radnik je čisteći obalu pronašao dva tijela za koje se pretpostavlja da su Britanci. U pitanju su muškarac u četrdesetim i žena u tridesetim godinama, a prema navodima policije najvjerovatnije su pali sa visine od oko 30 metara između jedan i šest ujutru. 

Rui Pereira de Tera, načelnik spasilačke jedinice rekao je da sve pokazuje da su njih dvoje nastradali prilikom pokušaja da naprave selfi, prenosi Metro. 

"Izgleda da im im je iz ruke ispao mobilni telefon kojim su htjeli da naprave sefli i da su u pokušaju da ga dohvate, oboje pali", rekao je on. 

Portparol odjeljenja za spoljne poslove i trgovinu rekao je da je kontaktirao britanske vlasti zbog još jedne osobe koja je takođe poginula tokom tog incidenta.Dodao je i da, za sada, neće odavati više detalja o slučaju, prenosi B92. 

Inače, ta plaža je poznato mjesto na kojem se okupljaju surferi na južnoj strani obale Algarve.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.