Kosovski poslanik uhapšen jer je napao policajca

Kosovski poslanik uhapšen jer je napao policajca

Policija Kosova je večeras uhapsila poslanika Alijanse novo Kosovo Isljama Pacoli, pošto je u zgradi Vlade Kosova kod Palate štampe napao policajca, piše prištinski portal Indeksonline.Pacoli je navodno uhapšen jer u zgradi gdje je Ministarstvo pravde, nije poštovao naredbe policajca.

Portparol Kosovske policije, Agron Borovci, je, međutim, za portal Insajderi izjavio da policija nikog nije privela, već da policija istražuje sve okolnosti slučaja, te da će pokušati da sasluša osobe umiješane u slučaj.

"Oko 15 časova prijavljeno je da je službenika za bezbjednost u Ministarstvu pravde na dužnosti napao jedan poslanik. Sumnja se da je do napada došlo, jer je poslanik odbio da sprovede zakonske naredbe policijskog oficira", kazao je Borovci za Insajderi.

Pacoli je na "Fejsbuku" odbacio napise da je navodno uhapšen zbog oglušivanja o naredbe policajca, ali nije porekao da ga je napao.

Islam Pacolli, brat od strica zamjenika premijera i ministra spoljnih poslova, Bedžeta Pacolija, jedan je od dva poslanika ANK.

Beta

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.