Evo ko je novi trener Real Madrida
ilustracija

Zvanično

Evo ko je novi trener Real Madrida

Selektor fudbalske reprezentacije Španije Hulen Lopetegi novi je trener Real Madrid, saopštio je danas kraljevski klub.

On će Madriđane preuzeti posle predstojećeg Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Lopetegi na mjesto trenera dolazi umjesto Zinedina Zidana koji je po osvajanju treće uzastopne titule u Ligi šampiona podnio ostavku.

1f7bd09108c599258777

Foto:Reuters

Ovaj 51-godišnji Španac je tokom karijere sa klupe predvodio Rajo Valjekano, Kastilju i Porto. On je takođe bio i selektor mlađih selekcija reprezentacije Španije.

Lopetegi, koji je prije preuzimanja nacionalne selekcije Španije vodio portugalski Porto, sa Realom će potpisati trogodišnji ugovor.

"Crvena furija" je još uvijek nepobijeđena pod njegovim vođstvom, a u poslednjih 20 mečeva ostvarili su trijumf čak 14 puta. 

On je, kao golman, za Real odigrao jedan seniorski meč.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.