Pokosio kolonu djece automobilom, jedan dječak (10) poginuo, više mališana povrijeđeno
Sa mjesta nesreće, foto:Screenshot/RTS

Tragedija u Srbiji

Pokosio kolonu djece automobilom, jedan dječak (10) poginuo, više mališana povrijeđeno

Vozač "tojote" Vladimir V. (43) naletio je na kolonu djece na Divčibarama kod hotela Pepa, pri čemu je jedan dječak (10) iz Subotice poginuo, a više mališana je povrijeđeno.Prema prvim rezultatima iz istrage, na "tojoti" su otkazale kočnice.

Pripadnici policije u Valjevu uhapsili su V. V. (1975) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je danas, oko 10 sati na Divčibarama, izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo desetogodišnji dječak, a dvije devojčice lakše povrijeđene, prenosi Anadolija.

Do nesreće je došlo kada je V. V. automobilom "tojota" beogradskih registarskih oznaka, naletio na grupu učenika iz Subotice, koji su prelazili ulicu u neposrednoj blizini hotela "Pepa". 

Kako je saopćio MUP Srbije, dječak je nastradao na licu mjesta, a djevojčicama je odmah pružena ljekarska pomoć i konstatovane su lakše povrede. 

V. V. je uhapšen na licu mjesta zbog postojanja osnova sumnje da je učinio teško krivično djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja i u zakonskom roku biće sproveden nadležnom tužilaštvu.

Beogradski mediji prenose da su djeca iz Subotice na Divčibarama boravila na rekreativnoj nastavi i danas je trebalo da se vrate svojim kućama.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.