Reprezentativci Meksika slobodan dan provode uz prostitutke u bazenu (VIDEO)

Oproštajna zabava

Reprezentativci Meksika slobodan dan provode uz prostitutke u bazenu (VIDEO)

Reprezentativci Meksika uhvaćeni su u društvu 30 prostitutki tokom priprema za Mundijal u Rusiji, a sada je osvanuo i video.

To je bila oproštajna zabava pred odlazak na planetarnu smotru fudbala, a kako je sve izgledalo mogu da vide i širom svijeta jer je video snimak osvanuo na apsolutno svim društvenim mrežama.

Meksički mediji su prethodnih dana brujali o skandalu reprezentativaca, njihovom 24- časovnom provodu uz čak 30 "prodavačica ljubavi" na jednoj lokaciji u Meksiko Sitiju, u kvartu Las Lomas. 

Žurka je počela u subotu, nedugo poslije utakmice i trajala je do četiri poslije podne narednog dana.

"Stigli su u kuću u Las Lomasu oko 10:30 u subotu, sjajno su se provodili uz muziku, piće, igru i djevojke. Dobili su voljno jedan dan, bili su bez svojih djevojaka i žena", kaže insajder upućen u čitav događaj.

Upitan zašto su bili bez svojih ljepših polovina, isti izvor je rekao: 'željeli su da budu nevaljali'. 

Večernje Novosti

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.