Nadal možda propušta Vimbldon
Rafael Nadal, Foto: Beta

Nadal možda propušta Vimbldon

Rafael Nadal je u nedjelju osvojio 11. Rolan Garos, a kaže da će morati da najprije da vidi kako će njegovo tijelo reagovati na promjenu podloge, pa će tek onda znati da li će igrati jedini Gren slem na travnatoj podlozi.

"Teško mi je trenutno da razmišljam o Vimbldonu. Sezona na šljaci je bila dugačka i teško mi je pala na mentalnom planu. Igrao sam svaki meč maltene koji može da se igra tokom sezone na zemljanoj podlozi tako da su ova dva mjeseca za mene bila baš zahtjevna", kazao je Rafa Nadal nakon pobjede u finalu Rolan Garosa, prensoi Sport klub.

Španac je inače prijavio učešće na turniru u Kvinsu koji je na programu sljedeće nedelje. Ipak nije sasvim siguran da li će moći da nastupi na tom turniru.

"Volio bi ja da igram svuda ali moram prvo da vidim kako se osjećam. Drastična je promjena kada pređete sa šljake na travu. Ranije sam to radio lako, ali ranije sam bio mlađi i brži", kaže Nadal.

Prošle godine Španac je ispao u osmini finala Vimbldona od Žila Milera.

"Prošle godine sam imao osjećaj da mogu daleko da doguam na Vimbldonu. Imao sam osjećaj da sam dobro igrao na travi", kaže Nadal.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.