Kad se ljubav pretvori u rat: Lazukić prijavio Natašu Bekvalac zbog prijetnji i ucjene

Nova krivična prijava

Kad se ljubav pretvori u rat: Lazukić prijavio Natašu Bekvalac zbog prijetnji i ucjene

Biznismen Luka Lazukić, treći muž Nataše Bekvalac, podnio je protiv pjevačice krivičnu prijavu Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, kojom je tereti za krivično djelo ucjene, saznaju beogradske Novosti.

Prema informacijama tog lista, na ovaj korak odlučio se nakon što mu je, navodno, sa mejl adrese koju koristi Bekvalčeva stiglo nekoliko poruka u kojima mu ona, kako tvrdi Lazukić, prijeti, ucjenjuje ga i vrijeđa.

U Trećem tužilaštvu su Novostima potvrdili da im je stigla Lazukićeva prijava protiv Nataše Bekvalac i da je uredno zavedena.

Nadležni će najprije naložiti provjeru o tome da li je pjevačica ucjenjivala i prijetila još uvijek zakonitom suprugu. To znači da će oboje biti saslušani u policiji i tek nakon što im budu uzete izjave i proslijeđene Tužilaštvu, biće odlučeno da li ima elemenata za eventualni postupak protiv Bekvalčeve ili ne.

Ako se dogodi da nadležno tužilaštvo odluči da pokrene postupak po Lazukićevoj prijavi, i on i Bekvalčeva moraće da daju izjavu i kod njih.

bekvalaclazukic

Osim Trećeg, slučajem Lazukić-Bekvalac bave se i ostala tužilaštva u Beogradu. Konkretno, sredinom maja Prvo osnovno tužilaštvo podiglo je optužni predlog protiv biznismena kojim ga tereti za porodično nasilje nad suprugom. Suđenje još uvijek nije zakazano, ali ako se dokaže Lazukićeva krivica, on može biti kažnjen od tri mjeseca do tri godine zatvora. Zasada mu je izrečena mjera zabrane prilaska supruzi, podsjećaju Novosti.

Inače, on je u svojoj odbrani tokom istrage tvrdio da nije tukao suprugu, zbog čega je protiv nje podnio istom Tužilaštvu prijavu za lažno prijavljivanje. 

 U Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu takođe se vodi jedan postupak. Ovog puta na "udaru" biznismena našao se Natašin otac Dragoljub Bekvalac, koga je tužio zbog prijetnji i nasilja u porodici. Zbog ovoga je čak Lazukić zatražio i policijsku zaštitu. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.