Amal rasplakala Klunija,  njene riječi uvjeriće vas da ljubav postoji (VIDEO)
Amal i Džordž Kluni

Amal rasplakala Klunija, njene riječi uvjeriće vas da ljubav postoji (VIDEO)

Na dodjeli nagrada za životno djelo u Los Anđelesu, Džordž Kluni je dobio priznanje struke, ali svoje supruge Amal koja ga je dirljivim govorom i komplimentima dovela do suza.

Na 46. dodjeli ove nagrade koju je dobio Kluni, dobio je i posebno priznanje svoje supruge koja rijetko govori u javnosti. Nakon što ga je strastveno poljubila, izašla je na pozornicu i počastila ga brojnim komplimentima.

„On je džentlmen u svakom smislu te riječi, a takvi su muškarci danas zaista rijetki. Svako ko ga poznaje, čak i oni koji se ne slažu s njim, reći će vam da nije zaboravio manire“, rekla je Amal.

Nakon što je pohvalila njegovu skromnost, otkrila je publici da je svog supruga upoznala kad se već „pomirila s tim da će ostati usjedelica“.

„Na početku naše veze skrivali smo se u mom stanu u Londonu i vrlo brzo sam shvatila da, bez obzira na to što se dogodilo, nikad više neću poželeti biti ni s kim drugim. Nisam mogla zaspati bez njega, a kad bih čitala njegove poruke ili pisma koja mi je ostavljao u torbici, na licu bi mi se pojavio zaljubljeni smješak“, rekla je Amal.

Kako je dodala, ništa se nije promijenilo ni pet godina kasnije.

„On je osoba kojoj se neizmjerno divim i zbog čijeg se osmjeha rastopim. Ljubavi, s tobom sam pronašla veliku ljubav za koju sam se uvijek nadala da postoji. Vidjeti te sa našom djecom, Elom i Alexanderom, moja je najveća životna radost“, rekla je Amal.

Klunija su toliko savladali osjećaji da je zaplakao pred svima, prenose mediji.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.