Bivši kik-bokser likvidiran dok je izlazio iz automobila
Foto: Facebook

Ubistvo u Ćupriji

Bivši kik-bokser likvidiran dok je izlazio iz automobila

Predrag M. (35) izrešetan je sinoć u 23 časa u Ulici Dragoša Ilića u Ćupriji. On je izrešetan kada je izlazio iz automobila.

Njega su navodno, teško ranjenog oko 23 sata pronašli mještani koji su pozvali Hitnu pomoć.

Po izlasku na lice mjesta, na stepenicama, policija je zatekla Milovanovića pogođenog u grudi. Hitna pomoć je Milovanovića, koji je davao znake života, odmah prevezla u bolnicu. Međutim, ubrzo po prijemu Milovanović je preminuo.

Na mestu ubistva nađene se čaure koje su poslate na vještačenje,piše Blic.

Ubijeni Predrag se prema riječima Čupričana ranije bavio kik-boksom.

Prema saznanjima "Blica", Milovanović u Srbiji nije imao problema sa zakonom. Nepotvrđene informacije međutim kazuju da je hapšen i da je robijao u Švajcarskoj.

– Peđa se ranije bavio kikboksom u KKB Šećeranac, koliko znamo bio je osuđivan u Švajcarskoj, predhodno je radio u opštini. Nije se isticao po gradu po negativnim situacijama. Radio u poslednje vrijeme u kladionici. Velika tragedija za sve koji su ga poznavali - pričaju Ćupričani, a prenijeli su lokalni mediji.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.