Ukrašavanje zadnjice kristalima: Da li će ovaj bizarni novi trend zaživjeti? (FOTO)
Foto: Ilustracija

Potrebno precizno zalijepiti

Ukrašavanje zadnjice kristalima: Da li će ovaj bizarni novi trend zaživjeti? (FOTO)

Ako su vam ljetnja garderoba i aksesoari poprilično dosadili i želite nešto potpuno drugačije ove sezone, možda bi trebalo da razmislite o lepljivim kristalima za zadnjicu.

Nakon simpatičnih šljokica na tržištu mode su se pojavili lepljivi kristali pod nazivom "glitter junkie" namijenjeni svim damama koje žele na plaži ili bazenu da postignu upečatljiv izgled. 

Dovoljno je samo precizno nalijepiti ove kristale, koji se postavljaju na obje strane zadnjice, tačno ispod linije bikinija. A vaša pozadina će potom doslovno zasijati!

Ipak, portal "Metro" piše da postoje mali problemi o kojima morate da razmislite. Prvo je postavljanje – treba da nađete prijateljicu koja će vam pažljivo postaviti ukras na zadnjicu, prenosi Super žena. 

A drugo je veličina - da li će ovaj komplet, koji se prodaje u trgovinama, a koji je rađen po univerzalnoj veličini, odgovarati damama koje možda imaju malo veću pozadinu? 

Sve u svemu ovo je apsolutno novi hit u svijetu, a vrijeme će pokazati da li će zaživjeti među mladima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.