Udes u Baru: Vozilo završilo u rijeci, povrijeđeni prebačeni u bolnicu
Foto: Podgorički vremeplov, fb

Udes u Baru: Vozilo završilo u rijeci, povrijeđeni prebačeni u bolnicu

Sinoć nešto poslije jedan sat iza ponoći, automobil golf 6 nikšićkih registarskih oznaka, sletio je sa puta kod mosta Železnice.

Automobil se kretao izpravca Šušnja kada je u punoj brzini zakačio trotoar na kružnom toku i sletio u korito Željeznice. Prema još uvijek nezvaničnim saznanjima u udesu su povrijeđene najmanje dvije osobe,prenosi portal Jedro.me.

3472832010467943421352399006255766390177792n

Foto: Facebook, PG vremeplov

Barskim vatrogascima, koji su učestvovali u spašavanju mladića, poziv je stigao u 1:20 sati. Povrijeđeni su odmah prebačeni u Opštu bolnicu u Baru.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.