SD Plav: Ispunićemo sva predizborna obećanja, najjača smo partija
Plav

SD Plav: Ispunićemo sva predizborna obećanja, najjača smo partija

Socijaldemokrate iz Plava ističu da su, nakon samo dvije i po godine od osnivanja, najjača partija u ovoj opštini i da će kao ključni segment buduće lokalne vlasti, ispuniti sva predizborna obećanja.

“Sada imamo obavezu da budemo predvodnici ekonomskog procvata naše opštine. Hvala svim Plavljankama i Plavljanima, koji su nam ukazali povjerenje, ali i svim članovima, aktivistima i simpatizerima naše partije koji su dali ključan doprinos našem sjajnom izbornom rezultatu”, poručuju iz SD-a.

Plav2018

Oni navode da rezultat koji su postigli na lokalnim izborima 27. maja jasno potvrđuje niko ne može zaustaviti njihov, kako tvrde, izuzetan trend rasta podrške.

“U brojkama, Socijaldemokrate su u Plavu osvojile 1.538 glasova, dva i po puta više nego na parlamentarnim izborima 2016. godine, što predstavlja porast od 155 odsto. Socijaldemokrate su sa deset osvojenih mandata, najjača partija po snazi u plavskom parlamentu”, zaključuju iz ove partije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.