U Njemačkoj silovana i ubijena djevojčica, traži se migrant iz Iraka
Ilustracija

Turčin uhapšen

U Njemačkoj silovana i ubijena djevojčica, traži se migrant iz Iraka

Njemački tužioci su u četvrtak izjavili da su dva muškarca osumnjičena za ubistvo 14-godišnje djevojčice.

Iračanin i Turčin, koji su živjeli u kućama za tražioce azila u gradu osumnjičeni su da su silovali i ubili djevojčicu iste večeri kada je nestala. Vjeruje se da su potom pokopali njeno tijelo.

Tijelo djevojčice, nestale od 22. maja, pronađeno je u srijedu na periferiji Wiesbadena.

Njemački vlasti su u potrazi za migrantom iz Iraku koji je u bjekstvu. Takođe su uhapsili turskog državljanina zbog silovanja i ubistva djevojčice koja je nestala prije više od dvije sedmice, prenosi Anadolija.

Policija je saopštila da je muškarac iz Iraka koji je osumnjičen za niz ranijih prestupa prošle nedjelje napustio porodicu i odletio u Irak preko Istanbula. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.