Nestala Soraja Vučelić, posljednji put locirana u Budvi
Soraja Vučelić

Nestanak prijavljen MUP-u Crne Gore

Nestala Soraja Vučelić, posljednji put locirana u Budvi

Starleta Soraja Vučelić poslednji put je viđena 3. juna na crnogorskom primorju, saopštio je njen PR.

Soraja se nedavno našla u centru skandala jer joj je zabranjen ulazak u Srbiju i vraćena je sa granice.

Vučelićeva, navodno, nema pristup svom broju telefona i ne zna se gdje je od kraja prošle nedelje.

- Moram da napomenem da imam informaciju da je nestanak Soraje Vučelić prijavljen Ministarstvu unutrašnjih poslova Crne Gore i da čekamo zvaničan ishod istrage, ukoliko je informacija tačna - piše na profilima na društvenim mrežama srpske starlete.

- Takođe želim da obavijestim javnost da je Soraja Vučelić zadnji put locirana u Budvi, 3. juna. U prilog ovome, obavijestio sam i premijerku Srbije Anu Brnabić sa molbom da mi pribavi bilo kakav podatak od MUP-a Srbije koji bi bio značajan za pronalazak Soraje Sare Vučelić. Čeka se na njen odgovor i na odgovor MUP-a zbog čega je Soraja stavljena na crnu listu kao visokorizična za bezbjednost Srbije i njenih građana - stoji u saopštenju PR-a Ljubana Kovačevića.

- Molim sve ljude ukoliko imaju bilo kakav podatak o Soraji, kao i lokaciju gdje je zadnji put viđena, da se jave na ovaj profil sa informacijama - navodi se na Sorajinim profilima.

Soraja ili neko ko se predstavljao kao ona sa njenog broja, nedavno je poslao poruku kako je više nema.

5b1830f539184aab8dea519e0a0a0a64sorajapreviewOrg

Foto: Facebook

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.