Savić posjetio rodni Mojkovac: Spreman sam da pomognem aktivizam mladih
Stefan sa članovima kluba iz kojeg je ponikao

Sa ponosom se vraća u svoje rodno mjesto

Savić posjetio rodni Mojkovac: Spreman sam da pomognem aktivizam mladih

Stefan Savić reprezentativac Crne Gore i igrač Atletico Madrida iskoristio je svoj odmor da posjeti rodni grad Mojkovac, svoje sugrađane i prijatelje.

Tim povodom, predsjednik Opštine Mojkovac Ranko Mišnić zajedno sa svojim kolegama uprilicio je prijem  Stefanu u znak poštovanja prema njegovim uspjesima i djelima.

Naime, prilikom posjete Opštini, Stefan je imao priliku da čuje na koji način lokalna samouprava na čijem je čelu Mišnić želi da razvija Mojkovac.  

IMG84d8cf50a74598852983a23530b14235V

Savić i Mišnić

Posebna pažnja prilikom ovog susreta usmjerena je na razgovor o aktivizamu mladih i posvećenosti lokalne samouprave pitanjima afirmacije sportskih, kulturnih i drugih vidova društvenih aktivnosti.

Stefan Savić je kazao da se uvijek sa ponosom vraća u svoje rodno mjesto, u svoj Mojkovac.

Sa sobom kako kaže trajno nosi uspomene svojih početnih fudbalskih koraka, donoseći ovom gradu i državi najljepše momente slave i poštovanja.

"Nositi grb svoje države, predstavljati svoju Crnu Goru na svim svjetskim destinacijama, proizvodi najljepši osjećaj u jednom čovjeku. Želim da poručim da sam spreman da pomognem aktivizam mladih u ovom gradu, njihove sportske i kulturne potrebe. Takođe,  fudbalski klub u kojem sam ponikao ima moju bezrezervnu podršku. Želim da se Mojkovac razvija u punom smislu jer su potencijali ovog grada zaista sadržajni", kazao je naš proslavljeni reprezentativac.

Gradonačelnik Mišnić se zahvalio Stefanu na ukazanom vremenu i poželio mu uspješnu buduću sezonu kao i lijep boravak u svojoj domovini.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.