PG: Otkrivena i spriječena ulična prodaja heroina i marihuane, 7 osoba privedeno
Foto: Uprava policije

Jedna osoba uhapšena

PG: Otkrivena i spriječena ulična prodaja heroina i marihuane, 7 osoba privedeno

U noći između 5. i 6.juna, podgorička policija je u sklopu aktivnosti koje preduzimaju na kontroli bezbjednosti interesantnih lica, a sprovodeći kontinuirane akcije u cilju subijanja tzv. ulične prodaje opojnih droga, u akciji koju su izveli kontrolisala sedam lica kod kojih je pronađena droga.

Kontrolisali su lica B.S. (36), B.S. (29), E.L. (26), M.K. (18), Š.A. (24), K.S. (31) i V.L. (23). 

"Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli 191 paketić sa sadržajem praškaste materije svijetlobraon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin, jedan paketić sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana i tzv. džoint, ukupne težine oko 60 grama", saopšteno je iz Uprave policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

"Kriminalistička obrada sedam privedenih lica, izvršena u prostorijama CB Podgorica, uputila je na sumnju da pronađena opojna droga pripada B.S. (36). Sumnja se da je ovo lice posjedovalo heroin i marihuanu u namjeri da ovu drogu stavi u tzv. ulični promet", kažu iz policije.

B.S. je, nakon konsultacija sa tužiocem, uhapšen i zadržan je u policijskim prostorijama do privoda tom tužiocu, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Službenici CB Podgorica će nastaviti pojačanu kontrolu bezbjednosno interesantnih lica, kao i aktivnosti na otkrivanju, sprječavanju i suzbijanju zloupotrebe opojnih droga", saopšteno je iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.