Ibrahimović se počastio novom luksuznom jahtom vrijednom 7 miliona eura (FOTO)
Zlatan Ibrahimović

Potpuno promijenio život od kad je napustio Evropu

Ibrahimović se počastio novom luksuznom jahtom vrijednom 7 miliona eura (FOTO)

Fudbaler LA Galaksija Zlatan Ibrahimović totalno je promijenio svoj život nakon što je napustio Evropu i prešao u SAD, a nošen silnim novcem koji zarađuje odlučio je sebe počastiti novom jahtom.

Nova jahta popularnog Zlatana duga je čak 30 metara, a pravi je poznata italijanska firma "Ferretti".

Ime ove luksuzne jahte je "Riva 100 Corsaro", a model se počeo proizvoditi 2016. godine. Početna cijena je manja od sedam miliona eura, a jahta ima velike prozore s obje strane što joj daje mogućnost za spektakularan pogled iz kabine.

DeONPh3UwAAhXl6Foto: Tviter

Od zabavnog sadržaja, na brodu se nalazi veliki klub, garaža od gotovo 4,5 metara, jet ski te koktel bar, a na nju može stati i do deset osoba.

DeYB8r4U0AAuMry

Foto: Tviter

Ova jahta nudi dvije konfiguracije motora i omogućava maksimalnu brzinu od 27,5 do 29 čvorova.

Izvor: Klix.ba

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.