OVAJ znak Zodijaka je neuhvatljiv: Počnite da ga ignorišete i biće vaš
Foto: Ilustracija

Odbijaju nasrtljive žene

OVAJ znak Zodijaka je neuhvatljiv: Počnite da ga ignorišete i biće vaš

Postoji baš jedan horoskopski znak zbog kojeg muškarac može imati takve karakteristike.

Riječ je o Strijelcu kog najviše odbijaju nasrtljive žene. Naime, Strijelac se zapravo pali na svaku koja od njega bježi. Ako osjeti da ga neka djevojka uopšte ne priimjećuje niti doživljava, tek onda poludi od strasti. 

Sada kada ovo znate, onda ćete ga zavesti lako - metodom strpljivog ignorisanja. No čak i kada vam prvi put priđe, nemojte mu dati do znanja da vam se sviđa. Pričekajte da se to ponovi barem još jednom ili dvaput i tek onda pristanite na odlazak na piće ili u šetnju s njim, prenosi Super žena. 

Tada možete biti sigurne i da je vaš! Naravno, ako ga i dalje budete htjele...

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.