Najbrojnija porodica u Velikoj Britaniji: Očekuju 21. dijete
Porodica Redford

Najbrojnija porodica u Velikoj Britaniji: Očekuju 21. dijete

Sju (43) i Noel Redford (47) iz Velike Britanije, zasnovali su najbrojniju porodicu u Velikoj Britaniji koja očekuje svog 21. člana, prenose britanski mediji.

Ovaj par je prošle godine dobio 20. dijete, a kada se prošle godine u septembru rodio Arči, rekli su da su zadovoljni što su zaokružili broj, te istakli kako je on posljednji.

Bračni par iz grada Morkamba prvog sina su dobili prije 28 godina kada je Sju imala samo 14.

Najmlađem Arčiju su prošle godine braća i sestre dali ime jer roditelji više nisu imali ideja.

Ova porodica svakodnevno opere devet mašina veša, a mjesečno potroši 30 flaša tečnog deterdženta.

Trenutno žive u velikoj kući vrijednoj 240.000 funti, nekadašnjem domu za stara i bolesna lica, koju su kupili prije 11 godina.

Sju i Noel već imaju i troje unučića koje je rodila njihova 24-godišnja kćerka Sofi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.