Crna Gora poražena od Slovenije u Podgorici
Foto: FSCG

Prijateljski meč

Crna Gora poražena od Slovenije u Podgorici

Fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je večeras od selekcije Slovenije rezultatom 0:2, u prijateljskom susretu odigranom u Podgorici. Crna Gora je tako nastavila niz bez pobjede u prijateljskim susretima, koji traje još od 2014. godine.

Pred nešto više od tri hiljade gledalaca, Crna Gora i Slovenija prikazale su zanimljiv fudbal, s ne mnogo šansi, ali s ozbiljnim pristupom i borbenošću. Prvih pola sata igre protekla su u ispitivanju snaga, s nekoliko poluprilika na obje strane. 

U 31. minuti, Crna Gora je postigla pogodak, koji je poništen zbog igranja rukom Bećiraja. Slovenci su poveli u 39. minutu. Pogodak je postigao Bezjak iz penala, nakon što je Kopitović faulirao Zajca. 

U nastavku meča, najbolja šansa za Crnu Goru u 76. minutu. Prvo je Mugoša pogodio stativu, a nakon toga Bećiraj i Bakrač nisu uspjeli da loptu sprovedu u mrežu, prije nego je Belec uhvatio. 

Konačnih 2:0 za Sloveniju postigao je Zajc u 79. minuti. 

Crna Gora je večeras nastupila bez nekoliko standardnih igrača. Nisu igrali Jovetić, Savić, Vukčević, Ivanić, Šćekić, Savićević, Bakić, Klimenta i Božović, dok je selekcija Slovenije nije mogla računati na najveće zvijezde ekipe - golmana Jana Oblaka, Kevina Kampla, Josipa Iličića, kao i Roberta Berića. 

Reprezentacija Cne Gore poslednji put je slavila u prijateljskoj utakmici 5. marta 2014. godine, kada je pod Goricom pala Gana pogotkom Dejana Damjanovića s bijele tačke. Od tog trenutka - 12 utakmica, pet remija i sedam poraza. 

Anadolija

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.