Zbog OVOGA  je Darko Lazić ostao bez prestižnog priznanja
Darko Lazić

Zbog OVOGA je Darko Lazić ostao bez prestižnog priznanja

Pevač Darko Lazić propustio je da se pojavi na dodeli "Oskara popularnosti" u Beču, gde je trebalo da primi nagradu za najtraženijeg pevača u dijaspori, jer je zakasnio na avion.

Pjevač je propsutio let za Beč jer je cio dan proveo sa društvom na motociklu.

"Darko je od malih nogu zaluđenik za motocikle i koristi svaki slobodan trenutak da sjedne na svog dvotočkaša, jer se istinski relaksira tokom vožnje. Toga dana kada je trebalo da bude u Beču, Darko se našao sa prijateljima iz moto-kluba, a ideja je bila da se sat-dva provozaju po Brestaču i okolnim selima, pa da lagano krene na avion", kaže na početku razgovora izvor bilzak pjevaču i nastavlja:

"Međutim, vožnja se odužila, pa je društvo nastavilo do Pećinaca i Šimanovaca, a onda je Darko predložio da u kafani usput naprave pauzu kako bi zajedno ručali. Mislio je da će stići na vrijeme da se vrati do kuće u Brestač, da pokupi stvari i zaputi se u Beč, ali jednostavno nije dobro izračunao. Kada je shvatio da ne postoji način da stigne na let, Darko je pozvao organizatore i objasnio šta se desilo", ispričao je izvor za Alo.rs.

Inače, Darko Lazić je u Beču trebalo da dobije "Oskar popularnosti" za najtraženijeg pjevača u dijaspori, a u istoj kategoriji u ženskoj konkurenciji nagradu je dobila Sandra Afrika.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.