U sudaru motocikla i automobila teže povrijeđen mladić
Foto: Onogošt.me

U Nikšiću

U sudaru motocikla i automobila teže povrijeđen mladić

Danas oko 17 časova na bulevaru Vuka Mićunovića došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je Slavko Čizmović (29) zadobio teške tjelesne povrede, dok je Milojka Vujičić (43) prošla bez povreda.

Čizmović, koji je upravljao motociklom i kretao se iz pravca Rastoka, sudario sa  automobilom, Ford fokus karavan (NK BS 738) kojim je upravljala Vujičićeva, koja je pokušala da se uključi u saobraćaj iz sporedne ulice - Ulice narodnih heroja.

"Mladić je, nakon ukazane pomoći, zbog povrede glave upućen na Kliniku za neurohirurgiju u KC Podgorica", kazao je direktor Opšte bolnice u Nikšiću, dr Ilija Ašanin.

Uviđaj, koji je u toku, obavljaju pripadnici nikšićkog Centra bezbjednosti uz prisustvo osnovnog državnog tužioca i vještaka saobraćajne struke.

Onogošt.me

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.