Ronaldo ipak odlazi: Uoči Lige šampiona se pozdravlja od Reala
Kristijano Ronaldo

Tražio znatno veću godišnju platu

Ronaldo ipak odlazi: Uoči Lige šampiona se pozdravlja od Reala

Nekoliko sedmica prije finala Lige šampiona, Kristijano Ronaldo je kazao saigračima da želi da ode iz Reala.

Portugalac je odlazak javno najavio neposredno nakon meča sa Liverpulom, ali njegove klupske drugove nijesu iznenadile njegove riječi, već momenat kada ih je izgovorio.

Ronaldo je tada rekao da je "bilo lijepo svih ovih godina u Realu", kao i da će o svemu pričati uskoro. Poslije 26. maja nije se oglašavao, osim što se preko društvenih mreža oprostio od Zinedina Zidana.

"Marka" piše da je Zidanov odlazak samo učvrstio njegovu namjeru da ode iz kluba u koji je došao 2009. godine.

Njegova otkupna klauzula je, piše list, milijardu eura, a čelnici Reala su ubijeđeni da će promijeniti mišljenje, prenose Vijesti.

Oni sada imaju delikatan zadatak - da u najskorije vrijeme pronađu trenera, a onda da ubijede najboljeg igrača da mu nigdje neće biti dobro kao u "kraljevskom klubu".

List "El Konfidensijal" javlja, s druge strane, da je Ronaldo preko svog agenta Žorža Mendeša zatražio da mu se znatno poveća godišnja plata i to na 80 miliona eura!

On trenutno zarađuje 21 milion eura po sezoni.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.