Tragičan razlog: Sinan Sakić je na nastupima uvijek plakao uz ovu pjesmu (VIDEO)
Sinan Sakić

Tragičan razlog: Sinan Sakić je na nastupima uvijek plakao uz ovu pjesmu (VIDEO)

Sinan Sakić često je plakao dok je pjevao. Snimci sa koncerata pokojnog pevača to jasno pokazuju, ali postoji ta jedna pjesma koju pjeva i plače - drugačije, ličnije, dirljivije, a u pitanju je numera Muharema Serbezovskog "Sine moj".

Naime, sin Sinana Sakića, Rašid Sakić, pravosnažno je osuđen na 12 godina zatvora jer je ubio Dragoljuba Despotovića, i pokušao da likvidira Radomira Lazića 22. maja 2002. u Loznici. Kada je čuo da mu je sin umiješan u zločin, Sinan je plakao i sve za života suze su zbog toga lile niz njegovo lice. A nasljednika je u zatvoru posetio svega jednom. Smatrao je - Svako neka nosi svoj teret.

U novembru 2017. Rašid Sakić osuđen je zbog izvršenja krivičnog djela teško ubistvo u pokušaju na kaznu zatvora od 12 godina, dok je Radomir Lazić zbog pokušaja ubistva Sakića osuđen na kaznu zatvora od godinu i po dana.

Sakić je proglašen krivim što je 22. maja 2002. u Loznici, sa umišljajem pokušao da ubije Despotovića i Lazića. On im je prišao, nazivao ih pogrdnim imenima i odmah započeo tuču sa Despotovićem. U toku tuče ispalio je više hitaca iz svog pištolja u pravcu obojice, pisalo je tada u izvještaju.

Jedan od metaka pogodio je Despotovića, nanijevši mu povrede usled kojih je odmah preminuo, dok je Lazić uspio da pobjegne sa lica mjesta nepovrijeđen. 

Sinan Sakić je u jednom intervjuu ispričao da se to dogodilo dok je on bio na nastupu u Švajcarskoj.

- Počeo sam da plačem. Ja sam profesionalac. Na nastupu sam, smijem se, a kad siđem dole plačem ko malo dijete. Bilo me je sram da izađem na ulicu - iskreno je govorio pjevač koji je tada priznao da je sina u zatvoru posjetio samo jednom.

- Kad sam se vratio iz Švajcarske sin mi je bio u bolnici. Nisam otišao da ga posjetim. Bio sam povrijeđen. Bilo mi je žao, kako je moglo da dođe do takve situacije između njih dvojice? Spavali su zajedno. Kako je to moglo da se desi? Rekao sam: "Ni u snu ne idem." Samo jednom u životu sam otišao kod njega u zatvor. Svako neka nosi svoj teret. Ako mu nešto bude trebalo, ja ću mu dati, poslaću mu, ali više neću dolaziti - govorio je Sinan Sakić. 

Izvor:Alo.rs

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.