Malenom Vuku potrebna pomoć za liječenje od cerebralne paralize
Vuk Mitrović

Neophodno 33 900 eura

Malenom Vuku potrebna pomoć za liječenje od cerebralne paralize

Trogodišnjem Vuku Mitroviću potrebna je pomoć za liječenje u Turskoj od cerebralne paralize.

Kako je saopšteno iz Fondacije Budi human Vuk je rođen u julu 2015. godine prije vremena.

"Sa nepunih 1,5 kg smješten je na neonatologiju. Kada je napunio tri i po mjeseca došao je kući ali ubrzo mu je dijagnostifikovana cerebralna paraliza i počinje ići na fizikalne terapije i raditi na oporavku. Vuk je veoma veselo dijete ali još uvijek samostalno ne priča, ne sjedi i ne hoda", navodi se u saopštenju Fondacije.

Dječaku je preporučeno liječenje matičnim ćelijama u Turskoj za koje su neophodna velika novčana sredstva, tačnije 33 900 eura.

Malom Vuku možemo pomoći slanjem SMS- a tako što ćemo upisati 20 na 14543, uplatom na žiro račun 520-38802-69 ili  devizni račun 520042000000877474. 

Nadamo se da ćemo zajedno pomoći Vuku da stane na noge!

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.