“SD u Danilovgradu osvojio 82% više glasova u odnosu na 2016.

“SD u Danilovgradu osvojio 82% više glasova u odnosu na 2016."

Socijaldemokrate su poslije održanih lokalnih izbora u nedjelju potvrdile da su važan faktor na političkoj sceni u svim lokalnim sredinama, uključujući i Danilovgrad, navodi se u saopštenju Radovana Radulovića, predsjednika OO SD Danilovgrad i nosioca liste ove partije.

Prema njegovim riječima porast od 82% koji su zabilježili u Danilovgradu, pokazatelj je ispravnosti politike SD, kao i činjenice da su  "sugrađankama i sugrađanima ponudili konkretan i ostvarljiv izborni program i ljude čiji je lični i profesionalni integritet garant da će sva svoja obećanja i ispuniti".

"Ovi izbori su pokazali da socijaldemokratija živi i jača u svim djelovima Crne Gore, te da smo jedina partija koja uz konstantan rast podrške može da se pohvali i činjenicom da u svim sredinama ima predstavnike u lokalnom parlamentu.

Ubjedljiva pobjeda snaga koje se zalažu za građansku, multietničku i evropsku Crnu Goru omogućava da se pomenuta većina fokusira na dinamičan razvoj svih sredina, čemu će Socijaldemokrate dati doprinos i u kadrovskom i programskom smislu", kazao je Radulović.

On se zahvalio svim građankama i građanima Danilovgrada, koji su im kako kaže dali povjerenje, "ali i  svim članovima, aktivistima i simpatizerima partije koji su svojim zalaganjem dali nemjerljiv doprinos sjajnom rezultatu Socijaldemokrata".

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.