Turski Crveni polumjesec donirao pakete za 100 bjelopoljskih porodica(FOTO)

Povodom mjeseca Ramazana

Turski Crveni polumjesec donirao pakete za 100 bjelopoljskih porodica(FOTO)

Opštinska organizacija Crvenog krsta Bijelo Polje dobila je danas vrijednu donaciju u vidu prehrambenih paketa za ukupno 100. porodica sa teritorije bjelopoljske opštine.

Ova vrijedna pomoć obezbijeđena je povodom mjeseca Ramazana, posredstvom Islamske zajednice, a donator je Turski Crveni polumjesec, čiji su predstavnici danas posjetili opštinski Crveni krst.

3

Distribucija ove pomoći vršiće se tokom sledeće nedjelje, po spiskovima Opštinske organizacije Crvenog krsta Bijelo Polje i dobiće je sugrađani koji su u stanju socijalne potrebe.

"Opštinska organizacija Crvenog krsta nastavila je uspješnu saradnju sa Turskim Crvenim polumjesecom, koji je i ove godine donirao vrijednu humanitarnu pomoć koja će biti podijeljena sugrađanima koji su u stanju socijalne potrebe. Ovu priliku koristrim, da se zahvalim Islamskoj zajednici posredstvom koje je ova pomoć i dopremljena, i da istaknem da ovo nije jedina aktivnost koju zajednički sprovodimo. Ovom prilikom pozivamo i ostale da slijede ovaj primjer i da se aktivno uključe u rješavanje problema siromaštva i ujedno podsjećamo da bi odgovor na siromaštvo bio kvalitetniji ukoliko bi se svi uključili, u skladu sa mogućnostima i ulogom koju imaju’’ saopštio je koordinator Opštinske organizacije Crvenog krsta Bijelo Polje Mašan Živković.

2

Predstavnici Turskog Crvenog polumjeseca,  sa predstavnikom Opštinske organizacije Crvenog krsta posjetili su danas 10. (deset) porodica i uručili im ovu pomoć.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.