Policajac sa sinom dilovao drogu
Ilustracija

Policajac sa sinom dilovao drogu

Tri osobe, među kojima su dva policajca, uhapšene su zbog sumnje da su posjedovali i prodavali narkotike, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

U prvoj akciji uhapšeni su službenik policijske stanice Vrbas I.S. (48) i njegov sin M. S. zbog sumnje da su su izvršili krivična djela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, prenosi B92.

Osim toga, policijski službenik osumnjičen je i za nedozvoljenu proizvodnju držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Pretresom njihove porodične kuće pronađeno je 2,6 kilograma marihuane, upakovane u šest paketa, tri pištolja, 150 komada municije različitog kalibra, okvire za pištolje i automatske puške, kao i 2.200 eura.

U drugoj akciji, u saradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave u Jagodini uhapšen je policijski službenik Policijske uprave u Jagodini, D.Đ. (44), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo zloupotreba službenog položaja.

Sumnja se da je on u 2017. u više navrata, omogućio izdavanje probnih vozačkih dozvola, kao i upis nove kategorije za vozila, osobama koje nijesu imale položene vozačke ispite, odnosno nijesu ispunjavale uslove propisane Zakonom o bezbjednosti saobraćaja.

Policija je protiv odgovornih građana, kojima su izdate ove dozvole, podnijela krivične prijave u redovnom postupku.

Trojica osumnjičenih će, uz krivične prijave, biti privedeni nadležnim tužilaštvima u Novom Sadu i Kraljevu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.