Šako dobio priznanje za svojevrsnog ambasadora Bijelog Polja
Šako Polumenta

Priznanje rodnog grada

Šako dobio priznanje za svojevrsnog ambasadora Bijelog Polja

Jedan od najpopularnijih pjevača na našim prostorima, Šako Polumenta decenijama uveseljava publiku svojim pjesmama i glasom, a sada je dobio priznanje za promociju rodnog grada u svijetu.

Prije nekoliko dana Šako Polumenta održao je koncert na trgu u svom rodnom gradu Bijelom Polju gdje mu je direktorica Turističke organizacije BP, Violeta Obradović, uručila plaketu za promociju brenda Bijelog Polja u svijetu.

Poznato je da Polumenta otkada je na estradi ne zaboravlja svoj rodni grad i narod, a ono što je svakako ispunilo sva srca njegovim sugrađanima jeste i njegova unuka Mellani koja je sa popularnim pjevačem otpjevala pjesmu i dobila gromoglasan aplauz.

IMG20180529WA0020

Šako sa unukom Mellani

Ovim gestom crnogorski pjevač još jednom je pokazao da mu je porodica na prvom mjestu.

Express.ba

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.