Održana atraktivna biciklististička manifestacija u Bijelom Polju (FOTO)
Foto: Radio Bijelo Polje

Rasti zdravo, vozi biciklo, to je ono pravo

Održana atraktivna biciklististička manifestacija u Bijelom Polju (FOTO)

Danas je u Bijelom Polju, ispred Vrtića ,,Dušo Basekić" održana, treća po redu, atraktivna biciklististička manifestacija pod motom: ,,Rasti zdravo, vozi biciklo, to je ono pravo". Pred velikim brojem prisutnih, uglavnom roditelja, nastupilo je preko 60-toro djece iz dvije starije, uzrastne, grupe ,,Crvenkapa".

Sve je teklo u najboljem redu, disciplinovano, a učesnici Manifestacije  su pokazali  visoki nivo spretnosti u  savladavanju prepreka i vještini upravljanja biciklom, saopštio je Biciklistički centar Crne Gore.

3005biciklijada9

Foto: Radio Bijelo Polje

Svako od zaposlenih u Vrtiću: vaspitači,pedagozi, logopedi,  nutricionisti, nastavnici engleskog jezika, mredicinske sestre, kuvari, pa i  administrativni radnici dali su svoj doprinos da organizacija Manifestacije protekne u savršenom redu, što su prisutni pozdravili aplauzima, a oni radoznali mogli su se uvjeriti  da prostorije ovoga  vrtića predstavljaju jednu u svemu savremenu, modernu predškolsku ustanovu.

Na kraju je direktorica Vrtića Ida Ćetković, kako se navodi, svim učesnicima dodijelila ,,zlatne" medalje- kao podstrek  za njihovo buduće sportsko angažovanje, dok je predstavnik Biciklističkog saveza Crne Gore za usmjeravanje najmlađih prema biciklističkom sportu, direktorici Ćetković i njenom vrijednom i kreativnom osoblju uručio vrijedan srebreni peha na dar.

3005biciklijada10

Foto: Radio Bijelo Polje

Inače, ovom Manifestacijom u Bijelom Polju će krenuti serija sličnih bicikčlističkih manifestacija u 18 Osnovnih škola sve u okviru četvrtog izdanja Edukativnog projekta ,,Mala škola biciklizma" čije je finale planirano za 22 septembar- Svjetski dan bez automobila.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.