Mirka Vasiljević uživa u Crnoj Gori sa porodicom (FOTO)
Foto: Instagram

Fanovi odušeljeni tijelom lijepe glumice

Mirka Vasiljević uživa u Crnoj Gori sa porodicom (FOTO)

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić sa nasljednicima su otputovali na odmor...

Dok oni uživaju u kupanju i sunčanju, njihovi pratioci na društvenim mrežama uživaju u pogledu na tijelo lijepe glumice.

2560d6dabc4520dff21ac809e4291406

Foto: Instagram

Popularni par podijelio je nekoliko fotografija sa porodičnog odmora sa obožavaocima, pokazavši da sa svoje troje djece neizmjerno uživaju na bazenu, međutim niko nije mogao da skine pogled sa Mirkine figure.

5585a78aedaa4f075fd32de9ad746f4e

Foto: Instagram

Glumica je u izazovnom bikiniju pokazala bujan dekolte i izvajan stomak, kojim može da se pohvali čak i nakon tri porođaja.

Izvor: Blic

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.