Muškarac ubijen ispred autoperionice u Beogradu
Foto: Telegraf

Muškarac ubijen ispred autoperionice u Beogradu

Dragoslav M. (44) ubijen je u pucnjavi u Višnjičkoj ulici na Karaburmi, ispred svoje auto-perionice, večeras oko 20.30 časova. U pitanju je kriminalni obračun a Dragoslav M. ima dosije u policiji.

Ubica je na čovjeka ispalio veći broj metaka i pobjegao motociklom. Policija se dala u potjeru za ubicom i na teritoriji cijelog grada proglasila akciju "Vihor". Kako prenose neki mediji, u pitanju su dvojica napadača.

Dragoslav M. je od ranije poznat policiji, krivično je gonjen za oružje i falsifikovanje dokumenata, a imao je veze i sa narkoticima.

Akcija "Vihor" naređuje se u situacijama kada su u pitanju veliki događaji zbog kojih je potrebna brza i široka akcija policije, pri čemu svaka patrola zna šta u tom trenutku treba da radi, ko blokira mostove, autobuske i željezničke stanice, izlaze iz grada i svaki sličan korak.

Telegraf

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.