Smolović: Hvala Bjelopoljcima koji su nas podržali, nećemo vas iznevjeriti!
Petar Smolović, foto:Screenshot

Apsolutna pobjeda liste "Za dobro građana Bijelog Polja - Milo Đukanović"

Smolović: Hvala Bjelopoljcima koji su nas podržali, nećemo vas iznevjeriti!

Nosilac liste "Za dobro građana Bijelog Polja - Milo Đukanović" , Petar Smolović kazao je da ova lista ima jedan od najboljih rezultata u Crnoj Gori.

Na osnovu 100% obrađenog uzorka lista "Za dobro građana Bijelog Polja - Milo Đukanović" osvojila je prema podacima Centra za monitoring i istraživanja (CeMI) 58,7% glasova ili  24 mandata od ukupnih 38.

Smolović je istakao da je to apsolutna pobjeda ove koalicije u Bijelom Polju.

"Hvala svima na demokratskom procesu i demokratskoj amosferi koja je danas vladala u Bijelom Polju, a posebno hvala onim građanima koji su nama dali podršku", kazao je Smolović sinoć novinarima.

On je kazao da je za ovaj rezultat zadužen kompletan zajednički tim svih koalicionih partnera, "koji već duži niz godina i kroz duži broj izbornih procesa bilježi konstatan rast podrške".

"Ono što je bitno je da od sjutra svi zajedno nastavljamo realizaciju kapitalnih projekata na dobrobit svih građana kako i kaže naziv naše koalicije, a sa ciljem otvaranja novih radnih mjesta i boljeg života u Bijelom Polju", kazao je Smolović i dodao da je rezultat očekivan, te da neće iznevjeriti povjerenje koje su im Bjelopoljci ukazali.

 

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.