Tumbaković:  Najinteresantnije je kada igramo protiv komšija
Tumbaković, foto:AA

Prijateljska utakmica BIH-Crna Gora

Tumbaković: Najinteresantnije je kada igramo protiv komšija

Nismo kompletni, imamo i operisanih igrača, a neki klubovi nisu pustili naše igrače. Ipak, reprezentacija je uvijek reprezentacija i nastojaćemo sjutra napraviti dobar rezultat, rekao je Ljubiša Tumbaković, selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore, javlja Anadolija.

Istakao je da će u sjutrašnjoj prijateljskoj utakmici protiv Bosne i Hercegovine oprobati neke stvari za septembar i start Lige nacija. Na današnjoj konferenciji za medije u Zenici Tumbaković je naglasio da još ima dilema oko sastava kojeg planira suprotstaviti ”kvalitetnom protivniku”.

”Pratim sve utakmice reprezentacija iz regiona. Najinteresantnije je kada igramo protiv komšija. Dobro je da se pravi rivalstvo i da igramo međusobno. BiH ima sjajne pojedince i prava je šteta što su napravili propust i nisu otišli na Svjetsko prvenstvo u Rusiju. Izgledalo je da BiH ide na Mundijal. Jednostavno, kada smo čuli neke rezultate BiH u kvalifikacijama nismo mogli vjerovati. Poraz od Kipra, remi s Grčkom, iako je BiH bila bolja. Bosna ima puno igrača koji zavrjeđuju pažnju i vjerujem da će biti dobra utakmica”, kazao je Tumbaković, prenosi AA.

2018052723059116734121035Web

Reprezentativci Crne Gore večeras su trenirali u Zenici, gdje će sutra, 28. maja, od 18 sati na stadionu ”Bilino polje” odigrati prijateljsku utakmicu sa BiH, prvu u istoriji susjednih zemalja.

 Drugog juna Crnogorci će u Podgorici u test susretu biti domaćini Sloveniji.

Ni BiH, ni Crna Gora, ni Slovenija nisu izborile plasman na predstojeće Svjetsko prvenstvo, koje će se od 14. juna do 15. jula igrati u Rusiji. Svi se spremaju za Ligu nacija, novo UEFA-ino takmičenje koje počinje u septembru.

BiH će igrati u drugoj ligi, dok su Crna Gora i Slovenija evropski "trećeligaši", podsjeća agencija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.