DPS Bar: Aktivisti Demokrata i Ure zaključali članove mjesnog odbora, intervenisala policija
ilustracija

DPS Bar: Aktivisti Demokrata i Ure zaključali članove mjesnog odbora, intervenisala policija

Aktivisti koalicije Demokratske Crne Gore i URA, danas su u Baru zaključali članove Mjesnog odbora Topolica 4, nakon što su bezuspješno pokušali da nasilno provale u prostorije ovog mjesnog odbora DPS-a, saopšteno je iz barskog DPSa.

Nakon intervencije pripadnika MUP-a, CB Bar, aktivisti DPSa su, kako je saopšteno, ovim povodom podnijeli krivičnu prijavu protiv aktera.

"Koristimo priliku da povodom ovog nemilog događaja pozovemo nadležne organe, Tužilaštvo prije svih, da brzo i efikasno sprovedu sve zakonske mjere, kako bi se građanima omogućilo da nesmetano ostvare svoje zakonsko pravo i obave svoju građansku dužnost. Takođe, apelujemo na naše sugrađane da slobodno izađu na glasanje i ne nasijedaju na eventualne provokacije", naveli su iz barskog DPS.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.